Konferencja Naukowa 21 X 2017

Serdecznie zapraszamy do udziału w naszej corocznej, trzeciej już konferencji naukowej. Tym razem tematem przewodnim będzie: Przyroda XXI wieku- jeszcze nas zachwyca czy już nam przeszkadza?

Konferencja odbędzie się w sobotę 21 X 2017 roku w Hotelu Skaut w Parku Śląskim, w godz.11.00-16.00.   Udział w konferencji jest bezpłatny, ewentualny nocleg i dojazd we własnym zakresie.

Nasze spotkanie adresujemy głównie do do naukowców, doktorantów, pasjonatów, nauczycieli i liderów ekologicznych organizacji pozarządowych. Zgłoszeń należy dokonywać za pomocą formularza:

Dla osób zainteresowanych wygłoszeniem referatu lub zaprezentowaniem posteru zamieszczamy krótką instrukcję instrukcja_przygotowania_streszczenia_referatu_lub_posteru.pdf

Patronat naukowy nad konferencją objęły: Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska Uniwersytetu Śląskiego oraz Rada ds. różnorodności biologicznej Parku Śląskiego. Konferencja jest dofinansowana przez Wojewódzki Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Katowicach.

1. Zielonej Akademii (prace ogrodnicze)

2. Klubu Książki Mówionej w Szpitalu Geriatrycznym